Nieuws

3 nieuwe sponsors

We stellen je graag voor aan drie nieuwe sponsors van Groenewoud.

Eten & Drinken 
Café Eten en Drinken is een kleurrijk en gezellig eetcafé waar jong en oud zich meteen thuis voelt. Elke maand nieuwe seizoensgerechten! Met vestigingen in Nijmegen, Malden, Lent is er altijd een vestiging in de buurt. Eten & Drinken Nijmegen zal fungeren als nieuw eindstation voor de zuid-ritten!

HAN Seneca
HAN SENECA is als expertisecentrum een professioneel gezondheidscentrum dat zich met name richt op preventie, gezondheid en leefstijl en heeft zich nu ook verbonden aan Groenewoud! HAN Seneca geeft Groenewouders onder andere korting op sportmedische onderzoeken en keuringen, wielerfitnessabbonementen en Small Group Training (SGT).

Crossroads
Last but not least heeft ook Crossroads haar naam verbonden aan Groenewoud. Crossroads is het wielercafé van Nijmegen. Groenewoudleden genieten door deze samenwerking een aantal hele mooi voordelen zoals korting op een bikefit, alle horeca producten en fietsonderhoud. Het fietsonderhoud is bij Crossroads in de professionele handen van Yannick. Yannick is vele jaren verbonden geweest aan wielerploegen als Team Sunweb.

Als kers op de taart gaat Crossroads in samenwerking met Groenewoud een eigen "The Pack" ontwerpen die Groenewoud-leden tegen inkoopprijs kunnen aanschaffen.

Alle sponsorvoordelen zijn terug te vinden op de ledenvoordeelpagina
 

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen