Nieuws

Van je hobby je werk maken bij onze sponsor Cube

Van je hobby je werk maken bij onze sponsor Cube

Onze sponsor Cube heeft nieuwe modellen racefietsen en zoekt daarnaast medewerkers voor in de Cube Store in Nijmegen. Van je hobby je werk maken? Lees dan verder.

“In de nieuwe lijn racefietsen van CUBE voor 2025 is er voor ieder wat wils. De Beierse fabrikant heeft niet stilgezeten en blijft verfijnen en innoveren. De ontwerpers en ingenieurs hebben hard gewerkt en dat is duidelijk te zien in het assortiment van 2025, dat flink is geëvolueerd. Kortom, je fietservaring staat op het punt om nog beter te worden.

De Attain-roadserie krijgt een aanzienlijke upgrade, geïnspireerd door het succes van de Litening-serie in het profpeloton. Met een aerodynamisch C:62® frame, ontworpen voor comfort en snelheid – en de mogelijkheid om spatborden te monteren – is de Attain C:62 de ideale fiets voor clubritten en trainingen. Wat comfort betreft zorgen de flex-stays en een volledige carbon voorvork voor minder vermoeidheid, zelfs tijdens langere ritten of op ruwere wegen. Indien nodig biedt de ruimte voor banden tot 34 mm extra grip en demping.

Zowel de aluminium Attain HPA als de carbon Attain C:62 series hebben een semi-aero ontwerp met een geïntegreerde zadelpenklem, stuurpen en interne kabelgeleiding, een volledige carbon voorvork en ruimte voor banden tot 34 mm.

 

Highlight - CUBE Attain C:62 SLT

De snelheid van een wedstrijdfiets of het comfort van een endurance-racer? Met de Attain C:62 hoef je niet langer meer te kiezen. Dankzij z'n semi-aero frame van hoogwaardig C:62-carbon en een uitgelezen selectie premium onderdelen heeft die het allebei.”

Benieuwd naar onze nieuwe 2025 Attain of één van onze andere fraaie nieuwe Cube 2025 modellen kom eens langs bij onze Cube Store te Nijmegen, zien we je snel!?

 

Wil ook jij van je hobby je werk maken?

Bij Cube Stores zoeken wij nog enthousiaste fietsfanaten, zoek je nog een leuke fulltime, parttime of oproepkracht functie? Reageer dan nu! Bekijk hier de vacatures.

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen